Ticker

6/recent/ticker-posts

Privacy & Policy

Politica de confidențialitate pentru BogdanDex

La nowtehnologi, accesibil de pe https://nowtehnilogi.tk, una dintre principalele noastre priorități este confidențialitatea vizitatorilor noștri. Acest document privind politica de confidențialitate conține tipuri de informații care sunt colectate și înregistrate de nowtehnologi și modul în care le folosim.

Dacă aveți întrebări suplimentare sau aveți nevoie de mai multe informații despre politica noastră de confidențialitate, nu ezitați să ne contactați.

Această politică de confidențialitate se aplică numai activităților noastre online și este valabilă pentru vizitatorii site-ului nostru web cu privire la informațiile pe care le-au distribuit și / sau colectat în nowtehnologi. Această politică nu se aplică informațiilor colectate offline sau prin alte canale decât acest site web. 

Consimţământ

Prin utilizarea site-ului nostru, sunteți de acord cu politica noastră de confidențialitate și sunteți de acord cu termenii acesteia.

Informații pe care le colectăm

Informațiile personale pe care vi se solicită să le furnizați și motivele pentru care vi se solicită să le furnizați, vă vor fi clarificate în momentul în care vă rugăm să furnizați informațiile dvs. personale.

Dacă ne contactați direct, este posibil să primim informații suplimentare despre dvs., cum ar fi numele dvs., adresa de e-mail, numărul de telefon, conținutul mesajului și / sau atașamentele pe care ni le puteți trimite și orice alte informații pe care ați putea să le furnizați.

Când vă înregistrați pentru un cont, este posibil să vă solicităm informațiile de contact, inclusiv elemente precum numele, numele companiei, adresa, adresa de e-mail și numărul de telefon.

Cum folosim informațiile dvs.

Folosim informațiile pe care le colectăm în diferite moduri, inclusiv pentru:

  • Furnizați, operați și întrețineți site-ul nostru web
  • Îmbunătățește, personalizează și extinde site-ul nostru web
  • Înțelegeți și analizați modul în care utilizați site-ul nostru web
  • Dezvoltă noi produse, servicii, caracteristici și funcționalități
  • Comunicați cu dvs., fie direct, fie prin intermediul unuia dintre partenerii noștri, inclusiv pentru servicii pentru clienți, pentru a vă oferi actualizări și alte informații referitoare la webste și în scopuri de marketing și de promovare
  • Vă trimitem e-mailuri
  • Găsiți și preveniți frauda

Fișiere jurnal

nowtehnologi urmează o procedură standard de utilizare a fișierelor jurnal. Aceste fișiere înregistrează vizitatori când accesează site-uri web. Toate companiile de găzduire fac acest lucru și o parte din analiza serviciilor de găzduire. Informațiile colectate de fișierele jurnal includ adrese de protocol internet (IP), tip de browser, furnizor de servicii Internet (ISP), ștampilă de dată și oră, pagini de referință / ieșire și, eventual, numărul de clicuri. Acestea nu sunt legate de nicio informație care poate fi identificată personal. Scopul informațiilor este de a analiza tendințele, de a administra site-ul, de a urmări mișcarea utilizatorilor de pe site și de a culege informații demografice.

Cookie-uri și semnalizatoare web

Ca orice alt site web, nowtehnologi folosește „cookie-uri”. Aceste cookie-uri sunt utilizate pentru a stoca informații, inclusiv preferințele vizitatorilor, și paginile de pe site-ul web pe care vizitatorul le-a accesat sau le-a vizitat. Informațiile sunt utilizate pentru a optimiza experiența utilizatorilor prin personalizarea conținutului paginii noastre web pe baza tipului de browser al vizitatorilor și / sau a altor informații.

Pentru informații mai generale despre cookie-uri, vă rugăm să citiți „Ce sunt cookie-urile” din Cookie Consent .

Google DoubleClick DART Cookie

Google face parte dintr-un furnizor terț de pe site-ul nostru. De asemenea, folosește cookie-uri, cunoscute sub numele de cookie-uri DART, pentru a difuza reclame vizitatorilor site-ului nostru pe baza vizitei lor pe www.website.com și alte site-uri de pe internet. Cu toate acestea, vizitatorii pot alege să refuze utilizarea cookie-urilor DART vizitând politica de confidențialitate a rețelelor Google și a conținutului la următoarea adresă URL - https://policies.google.com/technologies/ads

Politici de confidențialitate pentru partenerii de publicitate

Puteți consulta această listă pentru a găsi Politica de confidențialitate pentru fiecare dintre partenerii de publicitate de la nowtehnologi.

Third-party ad servers or ad networks uses technologies like cookies, JavaScript, or Web Beacons that are used in their respective advertisements and links that appear on nowtehnologi, which are sent directly to users' browser. They automatically receive your IP address when this occurs. These technologies are used to measure the effectiveness of their advertising campaigns and/or to personalize the advertising content that you see on websites that you visit.

Note that nowtehnologi has no access to or control over these cookies that are used by third-party advertisers.

Third Party Privacy Policies

nowtehnologi's Privacy Policy does not apply to other advertisers or websites. Thus, we are advising you to consult the respective Privacy Policies of these third-party ad servers for more detailed information. It may include their practices and instructions about how to opt-out of certain options.

You can choose to disable cookies through your individual browser options. To know more detailed information about cookie management with specific web browsers, it can be found at the browsers' respective websites.

CCPA Privacy Rights (Do Not Sell My Personal Information)

Under the CCPA, among other rights, California consumers have the right to:

Request that a business that collects a consumer's personal data disclose the categories and specific pieces of personal data that a business has collected about consumers.

Request that a business delete any personal data about the consumer that a business has collected.

Request that a business that sells a consumer's personal data, not sell the consumer's personal data.

If you make a request, we have one month to respond to you. If you would like to exercise any of these rights, please contact us.

GDPR Data Protection Rights

We would like to make sure you are fully aware of all of your data protection rights. Every user is entitled to the following:

The right to access – You have the right to request copies of your personal data. We may charge you a small fee for this service.

The right to rectification – You have the right to request that we correct any information you believe is inaccurate. You also have the right to request that we complete the information you believe is incomplete.

The right to erasure – You have the right to request that we erase your personal data, under certain conditions.

The right to restrict processing – You have the right to request that we restrict the processing of your personal data, under certain conditions.

The right to object to processing – You have the right to object to our processing of your personal data, under certain conditions.

The right to data portability – You have the right to request that we transfer the data that we have collected to another organization, or directly to you, under certain conditions.

If you make a request, we have one month to respond to you. If you would like to exercise any of these rights, please contact us.

Children's Information

O altă parte a priorității noastre este adăugarea de protecție pentru copii în timpul utilizării internetului. Îi încurajăm pe părinți și tutori să observe, să participe și / sau să monitorizeze și să îndrume activitatea lor online.

nowtehnologi nu colectează cu bună știință informații personale de identificare de la copiii cu vârsta sub 13 ani. Dacă credeți că copilul dvs. a furnizat acest tip de informații pe site-ul nostru, vă încurajăm cu tărie să ne contactați imediat și vom depune toate eforturile pentru a elimina cu promptitudine astfel de informații din înregistrările noastre.

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii